Titan Cleaning Motto

Op onze FAQ pagina je onze veelgestelde vragen vinden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Zoek

Het boekingsproces

Je kunt een offerte aanvragen via het offerte formulier op onze website. Je kunt ook direct contact opnemen met Team Titan via telefoon, email, Whatsapp or onze live chat.

Wij streven er naar om jou binnen een uur een offerte op maat toe te sturen. Voor meer informatie over onze prijzen of werkwijze kun je altijd contact opnemen met Team Titan. 

Hoe snel wij langs kunnen komen is afhankelijk van de gewenste service en de omstandigheden. Wij streven er natuurlijk altijd naar om jou zo snel mogelijk te helpen. Voor gecontracteerde klussen kunnen er vaste dagen en tijdstippen afgesproken worden. Voor spoedklussen staan wij dag en nacht klaar. Als er geen spoed is, maar je wenst toch service op dezelfde dag, adviseren wij je om contact op te nemen met Team Titan.

Titan Cleaning Services neemt spoedklussen aan. Voor spoedklussen adviseren wij je om direct contact op te nemen met Team Titan.

Wij willen graag dat jij net zo overtuigd en te spreken bent over onze services als wij dat zijn. Daarom bieden wij een tervredenheidsgarantie voor al onze services. Onze klus is pas geklaard als jij tevreden bent met het resultaat.

Team Titan staat klaar voor jou en kan je te woord staan in Nederlands, Engels, Duits en Frans. 

Prijzen

Voor spoedklussen moeten wij onze planning veranderen en extra maatregelen nemen, daarom brengen wij extra kosten in rekening. Neem contact op met Team Titan voor meer informatie.

Voor onze meubelreiniging services bieden wij de mogelijkheid met pin op locatie te betalen. Voor gecontracteerde kantoorschoonmaak of desinfectie services bieden wij de mogelijkheid om op rekening te betalen. Neem contact op met Team Titan voor alle mogelijkheden.

Wij rekenen voorrijkosten (€20-€25,00) voor gebieden buiten Noord-Holland en Zuid-Holland. Wij hanteren echter wel een minimum bedrag van €75,- voor het rijden naar locatie van klanten.

De prijs op de offerte is de prijs die je betaald voor onze services. Het enige waar je rekening mee moet houden bij onze meubelreinigingservices is dat mogelijke parkeerkosten bij de totaalprijs gerekend worden.

Onze reinigingsmiddelen

Wij gebruiken verschillende reinigingsmiddelen van verschillende producenten voor onze services. Voor meer informatie over onze reinigingsmiddelen kan je contact opnemen met Team Titan.

Wij streven er naar om enkel natuurlijke en biologische reinigingsmiddelen te gebruiken die veilig zijn voor jou het milieu. Onze innovatieve reinigingsmiddelen zijn grondig getest en goedgekeurd door de autoriteiten, waaronder de Europese Commissie en de British Disinfection Association. 

Onze natuurlijke reinigingsmiddelen werken net zo goed als chemische reinigingsmiddelen. Onze natuurlijke reinigingsmiddelen helpen zelfs de natuurlijke microbe balans in jou ruimte herstellen. Vanzelfsprekend is blootstelling aan natuurlijke reinigingsmiddelen ook beter voor jou en het milieu.

Elektrostatische desinfectie

Elektrostatische desinfectie is efficiënter dan traditionele desinfectie methodes omdat het negatief beladen desinfectiemiddel alle oppervlakten en objecten in een ruimte bedekken. Dit betekent 360° dekking van alle objecten en 60% meer dekking van oppervlaktes in een ruimte. Elektrostatisch desinfecteren is ook nog eens drie keer sneller dan traditionele schoonmaak.

Je kan de ruimte laten zoals hij is. Wij zetten het brandalarm voor het desinfecteren uit om te voorkomen dat deze tijdens het desinfecteren af gaat. Er mogen geen personen aanwezig zijn in de ruimte tijdens en kort na het desinfecteren. Dit voor jouw veiligheid en die van anderen. 

Tijdens het desinfecteren wordt aangeraden om alle stekkers uit de stopcontacten te trekken. Dit is enkel een maatregel om te volledige veiligheid te verzekeren voor zowel u als voor uw apparaten.

Andere bedrijven in Nederland bieden een vergelijkbare methode van desinfecteren aan; ‘virus fogging’. Dit is echter geen effectieve methode voor het doden van bacteriën en virussen in een ruimte. Ook is de mist die bij elektrostatische reiniging wordt geproduceerd veel dichter dan bij virus fogging, hierdoor blijven jouw elektronische apparaten veilig. Daarnaast is virus fogging niet half zo effectief als het aankomt op dekking van objecten en oppervlakten. 

Kantoorschoonmaak

Hoe lang een kantoorschoonmaak duurt is volledig afhankelijk van o.a. de grootte van jouw ruimte, huidige staat van jouw ruimte en het gekozen pakket. Om een duidelijke schatting te krijgen van hoe lang het zal duren kun je contact opnemen met Team Titan.

Dat is afhankelijk van het schoonmaakpakket dat je hebt gekozen. Check onze pakketten op de kantoorschoonmaak pagina voor meer informatie.

Onze kantoorschoonmaak services zijn ook per keer of last minute te boeken. Dit geldt voor zowel onze basis als premium pakketten.

Meubelreiniging

Wij reinigen banken, stoelen en matrassen van alle formaten.

Wij reinigen alle stoffen en suede meubels. Op dit moment reinigen wij nog geen meubels van leer.

De meeste meubels kunnen binnen een uur gereinigd worden, afhankelijk van o.a. de grootte, de huidige staat en het gekozen pakket.

Omdat de meubels gereinigd worden met vloeibare reinigingsmiddelen is het belangrijk dat jouw meubel de tijd heeft om volledig te drogen. Dit kan tussen 12 en 24 uur duren afhankelijk van het materiaal van jouw meubel. 

Wij streven er naar om zo transparant mogelijk te zijn over de prijzen die wij hanteren. Zie hiervoor onze prijslijst voor onze meubelreinigings services. Voor meubels die uitzonderlijk beschadigd of vervuild zijn brengen wij extra kosten in rekening.

nl_NL