Welkom op onze blog: “Let’s Talk Dirty!”

Picture of Charlotte Dickie

Charlotte Dickie

Even kennis maken...

 

Welkom op “Let’s Talk Dirty!” waar wij onze handen vuil maken met alles over schoonmaken. In onze eerste blog post zullen wij uitleggen wat je precies van ons en deze blog kan verwachten.

Wij streven ernaar om je de ins en outs te leren van de nieuwste en meest efficiënte innovaties op het gebied van schoonmaken. Wij willen jou kennis laten maken met de schoonmaakindustrie door middel van echte interviews met professionals binnen de branche. Titan Cleaning Services is gespecialiseerd in elektrostatische desinfectie en daarom kunnen wij je de beste tips geven als het gaat over oppervlakkige én grondige desinfectie.

Wat je te wachten staat

Feiten

Ons bedrijf is gespecialiseerd in desinfectie van allerlei soorten ruimten. Denk hierbij aan woningen, kantoorruimtes, event locaties en nog veel meer. Voor ons is het cruciaal om te begrijpen hoe bacteriën en virussen ontstaan en zich verspreiden. Veel van onze klanten hebben geen idee hoe vies en vatbaar hun omgeving is voor verspreiding van bacteriën en virussen. Daarom hadden wij het idee om een blog te beginnen waar wij onze klanten en andere geïnteresseerden op een informele en toegankelijke kunnen informeren over de feiten.

Tips en tricks

Wie houdt er nou niet van snelle en simpele tips die het leven makkelijker maken? Er zijn er duizenden op het internet te vinden, maar wij zullen ervoor zorgen dat jij alleen de beste en juiste te zien krijgt. Onze complicaties van tips geven jou een duidelijk overzicht dat makkelijk te lezen is. Alles straight to the point zodat jij je kan focussen op het toepassen van de inhoud.

Innovatie

Innovatie – een onderwerp dat veel speelt binnen ons bedrijf. Titan Cleaning Services werd opgericht omdat wij verandering wilde zien binnen de traditie-gebonden schoonmaakindustrie. Dezelfde technieken, methodes en prijzen worden al meer dan 30 jaar gehanteerd in de branche en wij vinden dat het tijd is voor een andere aanpak. Onder het kopje innovatie zullen wij ons onderzoek naar de meest efficiënte en innovatieve methodes op de markt met jou delen. 

Interviews

Interviews met andere professionals binnen de branche is één van onze manieren om achter interessante weetjes, tips en tricks te komen. Wij zullen op onze blog schoonmaak teams en experts interviewen die allemaal wat bijdragen aan de industrie, zo kunnen wij jou alle hoeken van de industrie laten zien. Of het nou een van de oudste schoonmaakbedrijven van Nederland is, of een zelfstandige ondernemer die niet kan wachten om zijn innovatie met de wereld te delen. Door andere bedrijven van andere culturen en generaties te interviewen, leren wij ook nieuwe dingen! Dit is belangrijk voor de zelfontwikkeling en vooruitgang van ons eigen bedrijf.

Onze schrijvers

Wij hebben op dit moment drie gemotiveerde schrijvers: Charlotte, Irem en Ani. Wij zullen het vuile werk doen en door al het onderzoek en materiaal zoeken om jou te voorzien van leesvoer en advies.

Let's talk dirty blog
nl_NL